Ensamhet

Tjej söker kontraster

2017-04-26 09:39 #0 av: reflec

Jag är nyfiken som få
Söker alla kön med antigen uppenbar ensamhet Eller kanske personen som uppskattar sin egen tid men kanske behöver en procent av vän?

Jag gillar natur, är väldigt ivrig av mig aldrig stressad:)
Har projekt som jag vill avsluta och mycket jag vill prova på
Kultur är bra, individualitet och öppenhet

Har omedicinerad samdiagnos idag. ASD / ADD, Mina diagnoser är viktiga santidigt som de är en presentation av min motor.

Anmäl
2018-03-14 00:39 #1 av: 2Sirius

Vi kan skriva om du vill 👍 ☺

Anmäl
2018-03-14 18:51 #2 av: Peter i Nrk

Hej!

Jag har ingen bokstavskombination att visa. Ett tidigare X menade att jag hade ASD men har aldrig utforskat det. Men jag medicinerar mot depression och har så gjort i 20 år. Mår idag bra och jobbar som fan. Alldeles för mycket rent av. Saknar socialt liv. Från början stördes jag av det men inte så ofta idag. Jo kanske vid större högtider då man inte jobbar. Men som du skriver, jag behöver min egen tid, jag är van vid det.

Skall snart gå i pension (60) men känner mej ändå ungdomlig i sinnet även om jag får för mej att jag börjar se ut och låta gubbig :-).

Är intresserad av väldigt mycket. Teknik, psykologi, sexualitet, väder och vind, webbdesign, blommor & trädgård, foto, astronomi, radioteknik, datorer i allmänhet.

Väldigt problem- och lösningsinriktad. Jobbar just nu i stora projekt.

Gillar att leka med "what if" i tanken.

Men är i grunden väldigt barnslig och impulsiv, bara att jag lärt mej med åren att tygla detta :-).

/Peter

Anmäl
2018-03-14 22:18 #3 av: nattlasse

36årig människa med ASD som bor ensam i en stuga mitt i skogen.  Saknar vänner/ socialt umgänge och minne.  Skriv om du vill veta något.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.