Ensamhet

Ensamhet i mitt förhållande

2017-02-09 11:12 #0 av: Lizzasessan

Lever i ett förhållande som börjar gå utför känner att livet är mer än såhär! Enligt mej ska man ge o ta prata tills man är ok med varann o allt annat som gör att man känner sig älskad o trygg men tyvärr är läget inte så i mitt liv nu! Vad bör jag göra för att slippa denna känsla mår inte alls bra nu

Anmäl
2017-02-09 11:27 #1 av: Choklad

Om det inte finns en chans till att prata med varandra, så hade jag gått min egen väg. 

Samtal med den man älskar är ju jätteviktigt och allt grundar sig egentligen på att man har den gemenskapen att man kan vara trygg i det som sägs och händer mellan två som älskar varandra.

U R us

Anmäl
2017-02-09 11:37 #2 av: Lizzasessan

Har dom tankar jag oxså för allt ska ske o vara på hans vilkor jag ska bara gilla läget egoistikt kan jag tycka till saken hör även att han lider av ångest attacker o just nu är han i en mörk period han åker hit o dit titt som tätt ytterdörren har blivit en svängdörr nu

Anmäl
2017-02-09 11:46 #3 av: Choklad

låter jättejobbigt. Nu då du skriver att han har ångest, så kommer det hela i en annan dager, har man depressioner och ångest orkar man tyvärr inte med så mycket annat än med sig själv, och knappt det. 

Har han hjälp av någon terapeut så att han kan få verktyg att lära sig att hantera sin ångest? 

Ångest förstör mycket, och att sätta krav på honom i ett sådant läge fungerar dåligt. 

Men att allt ska vara på hans villkor borde han ändå förstå att så kan det inte fortgå. 

Han kan inte fly från ångesten utan han behöver hjälp med den. ( om han nu inte redan har det) 

U R us

Anmäl
2017-02-09 12:24 #4 av: Lizzasessan

Du har helt rätt men det svider inom mej ändå jag mår dåligt för han mår dåligt o att han plockar fram ego sidan det kanske blir så är dåligt insatt i det hela vsd jag säger o gör blir fel o är jsg tyst är det o pratar jag är det bara tjat från min sida hur jag än vrider o vänder o låter det vara blir det fel ofta fårhöra jag det är min sjukdom o visst den är ett hjärnspöke men vad gör jag hur kan jag hantera det hela? Han har börjat med kbt

Anmäl
2017-02-10 11:46 #5 av: Choklad

Då kan du välja att stanna kvar kvar, och stå ut med hans jobbiga sätt, kbt är en bra hjälp om han har fått en bra terapeft. Eller lämna honom och vara för dig själv.

Sedan har vi ju det att man älskar varandra, hur stark är kärleken mellan er ? Är den så stark att du vill ta utmaningen att klara av det jobbiga, eller vill du bara lämna och börja ett eget liv? 

Den han är nu, är  till stor del ett resultat av hans ångest. om den försvinner, det kanske den aldrig gör helt och hållet, men då han har lärt sig att hantera sin ångest mm, då blir han annorlunda och då blir han den person som han egentligen är. 

U R us

Anmäl
2017-02-10 14:29 #6 av: Lizzasessan

Klok du o jag har mitt eget motto så länge man inte vet ska man inte göra något, det som är svårast är den känslokalla person han blivit som bara slänger ur sig sårande ord det svider ända in i hjärtat hur hanterar man det? Det är ju som ursäkta uttrycket som fan själv har klivit in i hans kropp! Så iskall o ego

Anmäl
2017-02-10 18:16 #7 av: [H1Z1]

Känner du så och han är sådan mot dig (hemsk mot dig som jag förstått) så gör dig själv en tjänst och gå <3 Önskar dig all lycka! Du förtjänar bättre :) 

Anmäl
2017-02-10 18:22 #8 av: Choklad

#6

Är han så pass så instämmer jag med #7

Då är det upp till honom själv att ordna upp sitt liv tycker jag. 

U R us

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.