Om Ensamhet iFokus

Välkommen till Ensamhet iFokus! 

Den här sajten riktar sig till alla människor som på ett eller annat sätt känner sig ensamma. Ensamhet kan orsakas av många olika saker, som t.ex social fobi, ofrivillig ensamhet, svek eller mobbning men det finns också människor som vill och väljer att vara ensamma. Sajten riktar sig också till människor som vill och kan hjälpa andra att känna sig mindre ensamma, genom att finnas där som stöd, träffas och prata, eller bara bli internetkompisar.

Här på Ensamhet iFokus kan man inte välja att vara anonym när man skriver inlägg. Detta beror på att funktionen missbrukats.

Vi som driver sidan är inte experter, utan utgår bara från våra egna erfarenheter. Sidan är alltså till för att skapa en gemenskap. Ställ frågor, berätta, tipsa eller besvara. Alla bidrag till diskussionerna är välkomna och ingen fråga är för dum för att ställas.

Här kan du läsa skrivreglerna.

Om det skulle vara något, så går det att skicka ett PM till värden eller medarbetaren. Klicka på våra avatarer nedan för att komma till våra presentationer, där du sedan kan skicka meddelanden till oss.Tummen upp

Värd

Avatar för Sajtvärd saknas

Medarbetare

Avatar för Thotis90